Auto opslag amsterdam

Uw wagen veilig stallen bij auto opslag Premium Storage
Autobezitters die hun vervoermiddel voor langere tijd willen parkeren kunnen daarvoor terecht bij Premium Storage. Gelegen aan de rand van Amsterdam & Haarlem is onze overdekte auto opslag in Halfweg hét adres voor het stallen van klassieke en moderne sportscars, custom auto’s, luxe wagens en andere kostbare of exclusieve vierwielers. Uw vervoersmiddel staat in een veilige omgeving, terwijl constant een oogje in het zeil wordt gehouden. Premium Storage is zowel vanaf de A9, de A200 uitstekend bereikbaar.

Car Storage Halfweg

Auto opslag Amsterdam & Haarlem ook voor vakantie of zakenreis.
Ook uitermate geschikt voor Camperstalling.

Er kunnen verschillende persoonlijke afwegingen zijn om uw coupé, cabrio, targa of andere luxe auto of sportwagen bij onze auto opslag in bewaring te geven. Dit kan bijvoorbeeld verstandig zijn wanneer u een deel van het jaar in het buitenland verblijft of uw waardevolle vervoersmiddel om een andere reden tijdelijk niet nodig heeft.

Wellicht gebruikt u uw automobiel uitsluitend in het zomer en wilt u er zeker van zijn dat deze in de overige maanden eveneens in vertrouwde handen is. Ook als u thuis een tekort aan veilige stallingsmogelijkheden heeft is Premium Storage de aangewezen locatie voor auto opslag Halfweg. En u kunt er zeker van zijn dat uw luxe wagen bij ons goed wordt verzorgd. Uiteindelijk zijn wij zelf ook enthousiaste autoliefhebbers.

Bel ons