Storage verkoopstyling

Als u de huidige woning gaat verkopen dan is het belangrijk dat u een zo breed mogelijk potentiële kopers aantrekt.

De juiste woning Sfeer verkoopt, dus denk hierover na, verkoopstyling komt in vele vormen voor zoals: verkoopstyling ,vastgoedstyling, Concept styling, visual merchandising.

Dit resulteert in meerdere potentiële kopers en zal zorgen voor een goede en snelle verkoop van uw woning. Wij als Premium Storage kunnen daar zeker aan bijdragen.

Door verkoopstyling storage worden huizen sneller verkocht en tegen hogere prijzen dan huizen die niet gestyled zijn. De kosten van opslag en een stylist zijn zeer beperkt ten opzichte van de winst in opbrengst en kostenbesparing door lange verkoop duur.

Door uw woning te verkoopstylen lijkt de woning ruimer en zijn de mogelijkheden voor de nieuwe koper beter zichtbaar.

verkoopstyling

Deze  interieurstyling  kan in vele vormen. Het meeste gebruikelijke is dat de woonstylist bij u thuis kijkt hoe uw eigen meubelen het beste geplaatst kunnen worden om een zo net mooie uitstraling te krijgen.

Samen met de stylist maakt u een keuze welke inboedel tijdelijk de woning zal moeten verlaten en daar bieden wij onder andere de reikende hand. Desgewenst komen wij de overtollige inboedel bij u ophalen en deze opslaan in ons magazijn van 7500m2.

In veel gevallen wordt er voorgesteld om persoonlijke items op te slaan tijdens de verkoopperiode. Dit is soms juist het moment om te kijken wat wel en niet meegaat naar een nieuwe huis.

Ook veel voorkomend is dat u al verhuisd bent voor dat de woning verkocht is, dan zijn er mogelijkheden dat de vastgoedstylist een leen interieur plaatst om het huis toch een levendig gevoel te geven. Hierbij kan er dan gekozen worden welke inrichtingsstijl het beste past bij de kopers die u wilt aantrekken, denk hierbij aan strak modern of klassiek. Uw eigen verkoopstylist kan hier het beste advies in geven.

Uw huis zal door verkoopstyling sneller verkocht zijn dan u zou denken.

Vraag vandaag nog na over onze goede (tijdelijke) opslagmogelijkheden, Het ophalen en brengen van inboedel tegen gunstige tarieven.

Bel ons