Bent u als particulier of bedrijf uit Amsterdam op zoek naar een opslagbox?, wij bieden tijdelijke en permanente ruimtes aan voor het opslaan van uw kleine bezittingen of complete inboedel. Dit is dus de optimale oplossing als u tijdens een verbouwing of verhuizing uw spullen en persoonlijk verzamelingen (tijdelijk) wilt opslaan.

U huurt al een opslagbox voor slechts €40,- euro per 9m³ per maand! Voor iedereen die extra opslagruimte nodig heeft in de omgeving van Amsterdam bieden wij een passende opslagmogelijkheid, ongeacht de gewenste grootte van de ruimte of de periode.

Wanneer u een opslagbox bij ons huurt bent u verzekerd van veilige en schone opslagruimtes.

 Onze locatie is gunstig gelegen nabij Amsterdam. Naast opslagruimtes voor kleine bezittingen of een complete inboedel, helpen wij u ook met opslagruimte op zakelijk gebied.

Zo bieden we naast box opslag ook archiefopslag aan. Vanuit Amsterdam is onze opslagruimte in Halfweg ook in een kwartiertje te bereiken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op met een van onze adviseurs voor al onze opslagruimte opties in de buurt van Amsterdam.

Bel ons