Goedkope opslag in de omgeving van Amsterdam huren.

De beschikbare opslagruimtes variëren tussen de pallet plekken en 7500 m3. Voor iedere behoefte is een Goedkope opslag beschikbaar. Vind je het lastig te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Wij houden we van duidelijkheid, ook in de kosten. Bij Premium Storage betaal je een vast maandbedrag en daar zit alles in, eventueel de haal- en terugbrengservice, de huur van je opslagruimte en bijvoorbeeld de verzekering.

Binnen 5 minuten geregeld, tegen de scherpste prijs

Kies de Goedkope opslag Amsterdam die bij je past en binnen 5 minuten heb je de opslagruimte gehuurd en heeft u, indien gewenst, direct een haal- en terugbreng afspraak ingepland.

De goederen gratis bij je thuis opgehaald

Vanaf € 50,- per maand: Onze professionele verhuizer komt naar je toe wanneer het jou uitkomt en brengt de goederen samen met u naar de goedkope opslagruimte. Geen moeilijk gedoe meer met busjes en verhuizen!

De opslagruimte is is optimaal beveiligd met toegangscontrole, alarm en camera’s en bevindt zich in een groot centraal gelegen opslagcentrum.

De goederen weer gratis teruggebracht

https://storage-share.nl/opslagruimte/amsterdam-westhavenweg

Wij brengen je goederen weer op een door jou aangegeven datum en tijdvak gratis terug. Compleet ontzorgd voor de scherpste prijs!

Breng je de goederen toch liever zelf? Geen probleem,
Twee maanden gratis opslag in combinatie met een verhuizing**

Omdat wij anders omgaan met onze bedrijfsvoering dan traditionele storage bedrijven kunnen wij lagere prijzen hanteren dan onze collega aanbieders van goedkope opslagruimte. Wij hebben het hele proces geautomatiseerd en hierdoor kan alles snel geregeld worden waardoor bijvoorbeeld geen dure recepties meer nodig zijn en kunnen wij ons richten op waar het uiteindelijk om gaat, uitstekende opslag service verlenen!

Bij ons betaal u een vast maandbedrag waar alle services in zitten. Door ons boekingssysteem weet je van tevoren exact hoeveel u gaat betalen, waarbij u uiteraard pas betaalt als u akkoord bent. Geen verborgen kosten en u komt niet voor verrassingen te staan.

Het contract wordt maandelijks verlengd totdat jij deze opzegt. Premium Storage garandeert u geen prijsverhogingen door te zullen voeren voor ten minste 12 maanden.

Bel ons