opslag van goederen

Voor opslag van goederen is Premium Storage uw partner. Wij verzorgen opslag, verzending, ompakking en retourneren logistiek en nemen dit proces volledig uit handen. U kunt vanuit heel Nederland bij ons terecht. Wij maken met onze unieke Value Added Logistics service het totaalplaatje compleet. Hoe u uw product ook verpakt en verzonden wilt hebben, wij kunnen het voor u regelen.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorraadbeheer is een van de services die wij bieden. Vanuit ons magazijn in Halfweg beheren wij voor veel klanten producten in allerlei soorten en maten. Het voordeel van opslag van goederen bij een externe partij is dat het u veel bedrijfsruimte scheelt. Daarnaast kunnen wij door onze technieken, uw bestelling zo terugvinden en daardoor snel schakelen.

Ons magazijn is enorm qua oppervlakte en daarom kunt u altijd bij ons terecht voor de opslag van goederen!

Wij doen product opslag en verzending al meer dan 10 jaar met veel plezier. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u goed adviseren en uiteraard van dienst zijn. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over al onze services. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wij gaan graag ver voor u. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel!

Wie een (web)winkel heeft krijgt naast opslag van goederen te maken met retourneren logistiek. Het komt veelvuldig voor dat een product niet helemaal aan de wens van de klant voldeed. Goede retourneren logistiek kost tijd. Het product moet immers gecontroleerd worden, eventueel beschadigde producten moet worden hersteld en de producten moeten opnieuw worden verpakt en gereed worden gemaakt voor herinzet. Wij nemen dit volledige proces uit handen. U hoeft zich nergens druk om te maken als wij uw retourneren logistiek op ons nemen.

Of u nu op zoek bent naar product opslag en verzending of retourlogistiek, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Wij zijn een kleinschalig maar veelzijdig bedrijf en doen alles op het gebied van product opslag en verzending. Door onze kleinschaligheid kunnen wij een zeer persoonlijke aanpak hanteren. Wij gaan voor tevreden klanten en stellen hiervoor alles in het werk. Zelf de voordelen van opslag van goederen bij Premium Storage ervaren? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek!

Bel ons