Regel je opslagruimte snel en tegen de scherpste prijs van Amsterdam.

De Opslagspecialist van Nederland ✓ Veel goedkoper \✓ Gratis transport ✓ Laagste prijsgarantie ✓

Snel geregeld en scherp geprijsd. Ervaar zelf uw eigen opslagruimte in Amsterdam – West te huren op onze opslaglocatie aan de Haarlemmerstraatweg. Gegarandeerd veilig, schoon en droog.

De locatie is uitstekend toegankelijk via de A200/A9 afslag Rottepolderplein . Nergens anders in Amsterdam vind je een opslag voor zo’n lage prijs.

De opslaglocatie aan de Haarlemmerstraatweg onderscheidt zich door zijn uitstekende bereikbaarheid. U parkeert direct in de opslagloods en kunt direct snel uit- en inladen. Daarnaast is deze locatie voorzien van een ruimte buitenruimte.

Direct een betaalbare, betrouwbare Opslagruimte in Amsterdam – West nodig? U vindt hem hier!

opslagruimte amsterdam west
opslag amsterdam west

Een flexibel huurtermijn is bij Premium storage heel normaal. Wij begrijpen ook dat u niet eeuwig een opslagbox nodig heeft. Veel van onze klanten gebruiken een box voor een verhuizing, tijdelijk ruimte: dat is prettig.

Opslag huren bij Premium betekent niet alleen goede bereikbaarheid, maar ook flexibiliteit. U kunt bij ons namelijk veel verschillende soorten opslag huren en voor verschillende mogelijkheden & termijnen kiezen.

Natuurlijk kan u zelf uw spullen brengen maar wij komen ook bij u voor de deur, helpen bij het laden en/of lossen. voor alles is een oplossing.

Bel ons